Dat voegt waarde toe aan het woongenot

Naast bescherming speelt bij binnen schilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Ook daar weten ze bij betaalbaar schilderen het nodige van. Een deskundig kleuradvies en praktisch iedere kleur kan worden samengesteld.

  • Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld & precisie.
  • uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders?
  • Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden.
  • Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis.

Waarom voor ons kiezen

Ervaren schilders

Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak.

Onze producten

Voor het binnen schilderwerk gebruiken wij watergedragen producten van Sigma of Sikkens. Deze producten zijn namelijk minder belastend voor het milieu.

Gevoel voor schilderen

Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen.

Alles kan bij ons

Of u nu een reclame uiting of een monumentaalpand wilt voorzien van een design: Betaalbaar schilderen is u graag van dienst.

Gratis offerte

U kunt rekenen op deskundig advies, een heldere offerte en een vlekkeloze uitvoering van uw project.

Product en Kleuradvies

Kleur in uw woning? We geven u graag het juiste kleuradvies. Door kleur op de juiste manier toe te passen ontstaat er een harmonieus geheel in uw woning waar u graag in verblijft.

Offerte aanvragen? Dat kan bij ons geheel kosteloos