Binnen schilderwerk

Binnen schilderwerk

Bij binnen schilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw huis. Ook het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer valt onder binnenschilderwerk.

 

Functie binnen schilderwerk

Een mooi resultaat is waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt bij binnen schilderwerk. Logisch, want een nieuwe kleur op de muren of strak geschilderd houtwerk maakt uw huis sfeervol en persoonlijk. Maar daarnaast zorgt binnen schilderwerk voor:

-Bescherming tegen slijtage. Denk bijvoorbeeld aan een veel belopen houten trap of vloer. Als hout goed in de verf staat, gaat het langer mee.
-Bescherming tegen vocht. De kwaliteit van binnen schilderwerk is minstens zo belangrijk als die van het buiten schilderwerk. Binnen ontstaat veel vocht, ook wel waterdamp genoemd. Dit komt o.a. door douchen, koken en de verwarming. Schilderwerk beschermt materiaal tegen het intrekken van deze damp.
-Bescherming tegen schimmels. In vochtgevoelige ruimtes zoals de badkamer of een kelder zorgt schilderwerk ervoor dat er geen schimmel ontstaat.

Een sfeer in huis

Het binnen schilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Alles is mogelijk, van mergelwit tot dieppaars, van mat tot hoogglans en van betonlook tot kalkverf. Ook zijn er speciale verven en coatings om de muren in badkamer en keuken zo te bewerken dat ze afwasbaar zijn, tegels zijn dan niet meer nodig. Ik geef graag kleur- en materiaaladvies op basis van uw smaak en wensen en werk met de nieuwste technieken om tot mooie resultaten te komen.

De producten waar we mee werken

Voor het binnen schilderwerk gebruiken wij watergedragen producten van Sigma of Sikkens. Deze producten zijn namelijk minder belastend voor het milieu.
Onze projecten bestaan onder andere uit kleuradvies, schilderen van gevelkozijnen, ramen en deuren, schilderen van binnendeuren en –kozijnen en trappen.
Tevens verzorgen wij ook sauswerk van wanden en plafonds en kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten wandafwerking, van glasweefsel en vinylbehang tot decoratieve producten zoals metallic looks.

Ons gevoel voor schilderen

Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak.
Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders?
Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen. Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis.

Dat voegt waarde toe aan het woongenot

Naast bescherming speelt bij binnen schilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Ook daar weten ze bij betaalbaar schilderen het nodige van. Een deskundig kleuradvies en praktisch iedere kleur kan worden samengesteld.

Decoratieve technieken met meerdere kleuren

De kleurtrends in Italië, de absolute trendsetter in decoratie, volgen wij op de voet en we begeleiden elke klant met de grootste zorg bij de keuze van kleuren en materialen om van elk interieur of elke gevel een harmonieus geheel te maken. Met uw persoonlijke stijlvoorkeur als basis en met de trends voor de komende jaren in het achterhoofd, zodat uw woning méér dan up-to-date is en u nog jaren plezier zal schenken.
Betaalbaar schilderen kan dit allemaal voor u uitvoeren.
Sommige interieurs vereisen kroonlijsten, wandlijsten, rozetten, bijkomende plinten, zuilen enz… Ook deze sierelementen kunnen door ons worden geplaatst en geïntegreerd in uw interieur. Tot slot hebben wij ook oplossingen voor loszittend of verpulverd pleisterwerk, voor de meeste vochtproblemen, voor aangetast hout, voor oneffen ondergronden. Wij bekijken samen met u wat tot de mogelijkheden behoort. Ieder project heeft een eigen ontwerp. Of u nu een reclame uiting of een monumentaalpand wilt voorzien van een design: Betaalbaar schilderen is u graag van dienst.

Samen met u vinden we gegarandeerd een passende oplossing om uw object volledig tot zijn recht te laten komen. Bij Betaalbaar schilderen kunt u terecht voor een oplossing die geheel past in uw eigen ideeën: klassiek, modern, het maakt niet uit. Al uw ideeën komen op de wand zoals u dat in gedachten heeft!

Direct een offerte aanvragen?  button-offerte-aanvragen

 

Loading...