Buiten schilderwerk

 

Betaalbaar schilderen staat voor al uw buiten schilderwerk klaar

Het buiten schilderwerk is erg belangrijk bij de uitstraling van je huis. Zorg er daarom voor dat het schilderwerk goed onderhouden is. De professionele schilders van Betaalbaar schilderen helpen u daar graag bij!

Buiten op de grond Vraagt meer aandacht

Delen vlak bij het grond oppervlak hebben speciale aandacht nodig. Regen doet vuil opspatten en dat is slecht voor het verfwerk. Krassen van bijvoorbeeld zanddeeltjes zijn scherp; de verf raakt erdoor beschadigd.

 Vocht in de krasjes van het buiten schilderwerk

Door vocht en ook de vorst zet het water in die krasjes van het buiten schilderwerk uit en voor je het weet moet in het voorjaar de boel geheel worden overgeschilderd. Dat geldt ook voor openstaande verbindingen.

Buiten schilderwerk klaarmaken voor de wintermaanden

Het is zo simpel dat je het bijna zou vergeten: het schilderwerk buiten klaarmaken voor de wintermaanden.Het kwetsbaarst zijn de liggende delen. Daar kunnen zand, vuil, stof en bladeren zich ophopen, maar ze kunnen ook vollopen met water, sneeuw en ijs.

Duurzaam en mooi buitenschilderwerk valt of staat met de juiste verf, goed gereedschap, zorgvuldige werkwijze en op optimale omstandigheden buiten. Betaalbaar schilderen kan u deze zorgen uit handen nemen middels kwalitatief vakmanschap.

Buiten schilderen en verfsoort kiezen:

Bij buiten schilderwerk is het belangrijk om bij het kiezen van de verfsoort eraan te denken dat hout de eigenschap heeft om te krimpen en uit te zetten, daarom kiezen wij verfsoorten waar het hout goed tegen kan. Het is belangrijk om een verfsoort te kiezen die goed dampen door laten, het rotten wordt hierdoor verminderd, doordat de vocht in het hout naar buiten kan.

Afwerking

Bij de afwerking gebruik wij natuurlijk de beste kwaliteitsproducten, zoals verf van Sikkens en Verveo. Hoewel men zegt dat er geen slechte verf meer wordt gemaakt, hebben wij wel ervaren dat er wel degelijk verschil is, met name in het glansbehoud op langere termijn. Bij ons kunt u door jaren lange ervaring rekenen op een prachtig en duurzaam eind resultaat.

Direct een offerte aanvragen? button-offerte-aanvragen

 

Loading...